Koordinatori: Ervis Reçi

                                                        Adresa: Rezervat e Shtetit, ish Depo Nr. 5, Lundër, Tiranë

                                                        Email: Ervis.Reçi@ashsgj.gov.al

                                                        Detyrimet për Autoritetin Publik dhe Koordinatorin

                                                        Orari i punës: 

                                                        E hënë- E enjte: 08:00- 16:30

                                                        E premte: 08:00- 14:00

Close Menu